• Je artikel(en) retourneren of omruilen voor een ander artikel kan binnen 14 dagen na aankoop. Je product dient dan binnen die 14 dagen bij ons retour te zijn. De retour- of ruilperiode gaat dan in na de datum van aankoop. Let hierbij wel op dat producten die buiten de 14 dagen termijn bij ons retour komen, TE LAAT zijn en dus niet meer door ons in behandeling worden genomen.
  – Het artikel dat je retourneert dient ongedragen te zijn en voorzien van alle originele prijskaartjes en tags.
  – Let op: sale artikelen mogen niet geruild worden.
  – Bikini’s en sieraden zoals oorbellen, kettingen, armbandjes en ringen mogen om hygiënische redenen niet geruild worden.

  Zodra wij je retourzending binnen hebben, ontvang je uiterlijk binnen 7 dagen het retourbedrag op je rekening.

  Wat te doen als je je bestelling wilt terug sturen?
  Wil je de bestelling die je hebt gedaan terugsturen? Dat kan. Download hier hier het retourformulier en stuur deze samen met de retourzending naar ons toe.

  Retour adres:
  My Bajka My Style
  Achter het Vleeshuis 42
  6211 GS Maastricht

 • Wij verzoeken je vriendelijk om alle retourzendingen niet gedragen en in originele verpakking terug te sturen.

  Mocht je een artikel retourneren dat naar jouw mening enige schade heeft opgelopen, gedragen of niet compleet is. Dan zullen wij van My Bajka My Style jou via de e-mail hiervan op de hoogte stellen en afhandelen.

  Heb je zelf een klacht over een artikel dat je van ons ontvangen heeft, is deze bijvoorbeeld beschadigd. Dan verzoeken wij je dit binnen 2 weken na aankoop aan ons kenbaar te maken. Wij zullen je klacht dan verder afhandelen.

  Vragen?
  Mocht je vragen hebben over het retourneren van je artikel(en) neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag.

1 van 2